Sikkerhed

 

WNT 2000 er en aktiv deltager i planlægningen af sine kunders IT-sikkerhedsløsning både på firewall-, antivirus- og spamområdet. Med Antivirusløsningen fra ESET giver WNT 2000 maksimal beskyttelse med minimal indsats. ESET Scandinavia har med deres nyeste Endpoint Antivirus en velfungerende beskyttelse mod de fleste kendte trusler, Endpoint Antivirus opdateres flere gange dagligt for netop at være på forkant mod nye trusler mod kundernes Pc’er.
For WNT2000’s kunder betyder det stor tryghed at vide, at verdens ypperste inden for router og firewall leverer en løsning, der passer til virksomhedens behov. For WNT 2000’s kunder er Ciscos firewall-/routerløsninger at foretrække, da det giver mulighed for WNT 2000 at fjernadministrere og servicere, uanset hvor vores tekniker befinder sig, bare der er adgang til Internettet.
Der optimeres både på hastighed og antal hjemmearbejdspladser. Inden for spamløsninger er firmaet Comendo Danmarks førende på området screening for spam/virus i mails. Deres løsning sikrer også, at disse uønskede mails aldrig når frem til kundens egen server og dermed sløver/tager plads, indtil de uønskede mails er slettet. Til kunder der anvender Comendo Spamløsning, kan WNT 2000 også tilbyde en antivirusløsning herfra, den er baseret på Trend Micro teknologi.
Tweets
    Copyright 2013 . World Network Topology 2000